En tur til frisøren – sådan kan du få klippet dit hår

Måske har du planer om, at du i fremtiden skal bestille en tid hos en frisør, eller at du spontant skal aflægge et besøg hos frisøren i den nærmeste fremtid, så har du måske også gået og tænkt lidt over, hvordan du gerne vil se ud, når du går ud af salonen.

Måske har du gjort dig mange overvejelser om, hvad der skal ske med dit hår, eller måske har du ikke tænkt synderligt meget over det. Det kan være, at du har helt klare planer for, hvad der skal ske med dit hår, og det kan også være, at du ikke har lagt de helt store planer og måske har tænkt dig at spørge frisøren til råds.

Det kan også være, at du er i den situation, at du bare ikke aner, hvad der skal ske med dit hår. Måske er du i tvivl om, hvad der vil klæde dig, måske kan du bare slet ikke finde ud af, hvad der er af muligheder for dit hår, eller måske kan du bare ikke bestemme dig for, hvad du i bund og grund vil blive gladest for i sidste ende, når du går ud fra salonen.

I denne artikel giver vi dig nogle ideer til, hvad du kan gå til frisøren og få fikset.

frisøren

Permanent krøller

Er du kvinde, og har du altid ønsket dig at få krøller, men har du naturligt helt glat hår, så kan det være, at du skal overveje at få permanent krøller.

Hvis du går med ønsket om at få krøller, kan du realisere din drøm ved at få lavet permanent krøller hos frisøren.

En damefrisør vil kunne realisere drømmen, så går du med den, så er det bare med at komme et smut til frisøren.

Mellemlangt hår

Måske har du ikke helt lyst til at få klippet dit hår helt kort, men måske har du heller ikke lyst til at have vildt langt hår.

En løsning til dig, der hverken ønsker kort hår eller langt hår er at få klippet dit hår mellemlangt.

Hvis du får klippet mellemlangt hår, kan du få det klippet, så du stadig har mulighed for at sætte dit hår op, hvis du skal dyrke sport, eller hvis du bare ikke har lyst til at lade dit hår hænge en dag. Og ud over muligheden for at sætte håret op, har du samtidig heller ikke meget langt hår, du måske synes er bøvlet at passe, og som kan være i vejen, men du har heller ikke helt kort hår.

En super god løsning.

Hvis du er kvinde, kan du få en damefrisør til at klippe det på dig.

Mandeknolden

Er du mand, og trænger du til, at der skal ske noget nyt – måske er du træt af at have helt kort hår.

Overvej mandeknolden. Lad en herrefrisør klippe dit hår, så du har mulighed for at lave en knold i dit hår. Det er en fin måde at få en frisure, hvor du ikke blot har det korte hår, som du måske altid har haft.

Bor du i nærheden af Holbæk eller Nykøbing er Salon Retro en super god frisørsalon, som kan anbefales.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *