Tømrer i Greve og Solrød

At være tømrer i greve og solrød kræver sin mand eller kvinde for tonen er ofte en lidt anden end mange andre steder i landet.  

Som tømrer i Greve og Solrød handler det om at kende jargonen

Som en helt ny grøn tømrer i Greve og Solrød kan man godt blive lidt overvældet når mester snakker hårdt til en, men dette kan man ligeså godt vænne sig til for som tømrer i Greve og Solrød vil dette kun være starten på mange års snakken af denne slags for dette er meget typisk for den tømrer jargon der findes i dette område. Nogle kan godt tage det lidt ilde op fordi, at det kan virke lidt hårdt, at ens mester snakker om at ville gøre ting ved en man ikke lige har lyst til, men så kigger du på en anden tømrer i Greve og Solrød og ser, at det samme går ud over denne person og så er du lidt mere rolig for hvis det sker for alle kan du jo i det mindste ikke tage det personligt. For en person, der har levet hele sit liv bag en computer og ikke rigtigt har snakket så meget med folk så kan det godt virke lidt mærkeligt, at folk ikke snakker pænt til hinanden. For hvis man er vokset op i et meget traditionelt hjem hvor man har været formelle og snakket pænt til hinanden så har ens opvækst formentlig været meget anderledes end den opvækst, som en tømrer i Greve og Solrød har oplevet.  Tømrer

Som tømrer i Greve og Solrød har du hele din barndom oplevet at blive snakket grimt til

Normalt vil det ikke kun være når du kommer ud og skal have dit første arbejde som tømrer i Greve og Solrød, at du oplever denne jargon som kan være lidt hård i filten. For du vil nok også have oplevet, at dine forældre har snakket sådan til dig. Og her er det meget vigtigt, at man ikke fejlagtigt tror, at det er ensbetydende med, at de ikke respekterer dig eller ikke kan lide dig. Nej for det formentlig også noget de har lært af deres fædre som også var tømrer i Greve og Solrød. Og så giver det jo god mening, at de snakker sådan til dig. Måske kan det endda også være, at de ser denne form for snak som en slags udtryk for kærlighed. Det kan være, at deres fra som stadig er tømrer i Greve og Solrød netop snakkede grimt til dem når det han i virkeligheden hellere ville, det var at vise kærlighed. Og da han var en tømrer i Greve og Solrød, som var opvokset med denne jargon var det sådan, at han fik vist kærlighed. Så konklusionen kan i virkeligheden være, at når din mester snakker grimt til dig kan det være, at det som vedkommende faktisk hellere vil vise dig, at han synes at du i dit arbejde som tømrer i Greve og Solrød gør det rigtig godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *