Tænk nyt og giv en oplevelse i gave

I dagens Danmark findes der stort set ikke den begivenhed, der ikke fejres. Vi er blevet eksperter i at markere mærkedage, at fejre månedsdag med kæresten og at hylde vores forældre på henholdsvis mors og fars dag.

flyboardDu har sikkert stået i den samme situation om og om igen; du er blevet inviteret til fødselsdag, guldbryllup, konfirmation eller en anden højtidelighed, som selvfølgelig kræver en gave. De fleste personer har i tidens løb lagt mange penge i diverse butikker og er blevet tvunget til at være kreative hver gang, der skal købes en gave. Men for mange kan det at købe en gave være en udfordring, da de skal finde på nyt hver gang. Derfor kan en idé være at droppe gavejagten og giv en oplevelse i gave. Oplevelser er noget, som nedprioriteres i manges budgetter, og derfor er det den geniale gaveidé. Du giver vedkommende én på opleveren og en oplevelse, som han eller hun kan tænke tilbage på med glæde.

Verden er fyldt med spændende oplevelser

Der findes et utal af oplevelser, som bare ligger og venter derude. Du har altså rig mulighed for at undersøge, hvad din ven, kollega eller familiemedlem kan lide og prøve at have det i baghovedet, når du vil investere i en oplevelse. Måske er personen særligt glad for vin eller kaffe, hvorfor vinsmagning eller kaffesmagning kunne være en idé. Eller måske er personen vild med adrenalin og har altid haft lyst til et bungyjump, at tage på riverrafting eller prøve faldskærmsudspring.

En oplevelsesgave kan også være en idé, hvis personen trænger til at få et lille venligt skub og prøve noget nyt. Det kan være, at personen længe har givet udtryk for at ville rejse, men det bliver sjældent til noget. I sådan et tilfælde kan en oplevelsesgave være en fantastisk idé, da personen får rejsen foræret og ikke skal bruge alverdens undskyldninger for ikke at pakke kufferten og tage afsted.

Giv en oplevelse i gave til dem du holder af

Det siges, at lykke ikke altid ligger i det materielle, men mere i oplevelser, samvær og hygge. Selvom din mor, bror eller faster alle vil sætte pris på din gave, er det blot én ud af mange. En oplevelsesgave derimod er anderledes, kreativ og samtidigt meget personlig, hvis du har taget hensyn til, hvad personen holder af. Dine kære vil være dig taknemmelige for at give dem en rejse eller oplevelse for livet.

Hvis du længe har ønsket at foretage dig noget med én fra familien eller én af dine tætte venner, kan du også tænke dig selv ind i gaven. Flere oplevelsesgaver er for to personer, så du har muligheden for at være en del af oplevelsen. En mulighed er for eksempel en brunch, et wellness-ophold, en whiskysmagning eller andet. Listen er lang og mulighederne er uendelige. Men grib muligheden i dag og udforsk det store udbud af oplevelsesgaver. Det vil uden tvivl blive et hit for folk i alle aldre og folk med forskellige interesser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *