Stofa bliver den nye helt på Tv-markedet i Danmark

Landets næststørste kabel-Tv selskab gør det op med de udskældte Tv-pakker, og lancere langt om længe bland-selv Tv-pakker.

Endelig må man sige, at der er kommet gang i sammensætningen af bland-selv Tv-pakkerne, og dette er Stofas skyld, der selv mener de er banebrydende på markedet. Stofa får da også opbakning af folketinget og politikkerne, der længe har udskældt Tv-udbyderne i Danmark, for ikke at være gode nok, og ikke imødekomme forbrugernes ønsker.

Nu ser det dog endelig ud til, at der sker et skred i udviklingen, og det kan vi takke Stofa for. Hvorfor landet største Tv-udbyder YouSee ikke har gjort det samme, eller var den første, må siges at være lidt uklart.

Der har nemlig været utrolig meget snak om, hvorvidt og hvordan Tv-udbyderne har kunnet tilbyde deres kunder bland-selv Tv-pakker. Tv-udbyderne har længe forklaret, at fordi mange af de Tv-kanaler som forbrugerne ønsker hænger sammen med andre Tv-kanaler fra samme producent, er det ikke altid muligt for Tv-udbyderne her hjemme at købe Tv-kanalerne hver for sig. Derfor opstår problemet, og kunderne kan ikke selv vælge deres Tv-kanaler, da mange af dem hænger sammen med nogle, de måske ikke ser meget.

Ministrene på området har derfor længe presset Tv-udbyderne her hjemme til at finde en løsning, ellers kunne det være, at de selv ville gå ind i sagen. Dog ser dette ikke ud til at være nødvendigt nu.

Forbrugerrådet Tænk er specielt en af dem der glade og glæder sig til at se Stofas fremskridt som Tv-udbyder. De mener dog ligeledes, at hvis Stofa kan finde en løsning, hvorfor kan landets største Tv-Selskab så ikke, nemlig TDC’ YouSee?

Stofas bland-selv Tv-pakke

Stofa har nemlig næsten alle aftalerne i hus, og det er derfor endnu ikke helt sikkert om deres løsning på bland-selv Tv-pakkerne kommer til livs, dog tyder intet på det ikke skulle lade sig gøre.

Stofa fik nemlig ideen fra Hotel-tv, hvor man kan vælge imellem en masse film, og derefter betale for dem. Måden hvorpå Stofa derfor kan tilbyde det frie kanalvalg på, er ved at tilbyde en boks, som allerede 150.000 ud af deres 450.000 kunder allerede har. Boksen er i dag en del af de nyere abonnementer, og der betales derfor ikke særskilt for boksen. Med boksen kan derfor på Tv’et vælge én enkel kanal, hvis man kun vil det, men man kan også vælge 20 eller flere hvis man har lyst. Når en kanal er blevet vist i omkring 3 minutters tid, vil der dukke et spørgsmål op til køberen, og de vil købe kanalen for de næste 30 dage. Dette gøres ved alle kanalerne, og Stofas kunder kan derfor vælge selv hvilke kanaler de vil se hver måned.

Det er smart tænkt af Stofa, nu krydser vi blot fingre for, at alle aftalerne gå i hus. Så vi endelig kan vælge vores egne Tv-pakker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *