Stelton – ikke kun køkkenredskaber

Det er de færreste danskere, der ikke kender til Stelton. Faktisk, så er det også de færreste danskere, der ikke ejer et eller andet fra Stelton, hvad end det så bare er en øloplukker eller en frugtskål, så er det faktisk de færreste danske hjem, der ikke har et eller andet produkt fra Stelton.

Det fortæller en hel del om, hvor populært Stelton er gået hen og er blevet her i Danmark, men det er der naturligvis også god grund til, hvis man vælger at kigge på deres produkter, der altid har og altid vil være kendt for deres høje kvalitet, flotte skandinavisk inspirerede design såvel som deres gode priser. Der er dog heller ingen tvivl om, at det hovedsageligt er deres forskellige køkkenredskaber, som de er blevet kendte for. Hvis du nævner Stelton for en tilfældig person, så er det – uden tvivl – et køkkenredskab, som de først vil nævne, hvis de bliver bedt om at nævnte et produkt fra Stelton.

Stelton er meget andet end køkkenredskaber

Som sagt, så er det de færreste danskere, der ikke har kendskab til brandet og produkterne fra Stelton, men langt de fleste danskere vil dog huske på Stelton som en producent af køkkenredskaber. Det er en skam, for i sandhed, så er Stelton faktisk meget andet end køkkenredskaber og de andre produkter fra Stelton er mindst lige så kvalitetsfyldte og smukke som deres køkkenredskaber, hvorfor det bestemt vil pynte i ethvert hjem at få eksempelvis en fyrfadsstage, en frugtkurv eller en vase fra Stelton ind og stå i hjemmet. De er ligeledes også begyndt at fremstille vægure, hvorfor Stelton i bund og grund er ved at udvikle sig til et brand og en producent indenfor indretningsbranchen, hvorimod de før i tiden beskæftigede sig mere med køkkenredskaber. Det gør de dog også stadigvæk og der er heller ingen tvivl om, at det hovedsageligt er deres forskellige produkter til køkkenet, som de tjener deres penge på. Det store spørgsmål er så, om det er noget, der varer ved. Det kan sagtens være, at Stelton ikke længere er kendt for deres køkkenudstyr og -redskaber om to år, men derimod hovedsageligt er kendt for deres udvalg af indretningsprodukter såsom vaser, stager, ure og meget andet.

Hvor kan jeg finde indretningsprodukter fra Stelton?

Der er rigtig mange forhandlere af indretningsprodukter, der er designet og produceret af Stelton, hvorfor det som sådan ikke bliver nogen udfordring at finde et sted, hvor du kan købe indretningsprodukter fra Stelton, men hvad der derimod går hen og bliver en udfordring for dig er, at finde et sted, hvor du faktisk kan købe produkterne til en god pris – og det er bestemt ikke alle steder du kan det. Først og fremmest, så kan du godt glemme alt om, at skulle finde produkterne i en fysisk butik, for der er ingen chance for, at du finder produkterne til den bedste pris her. Du skal derimod finde dem i en webshop som eksempelvis Foodzite.dk, hvor du kan få dem til afsindigt gode priser sammenlignet med normalpriserne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *