mekanikeren hjalp

Skal du have din bil på autoværksted?

Er du bilejer? Bor du på Fyn? I Odense Nord og Næsby findes over ti forskellige autoværksteder, du kan benytte dig af.Der findes mange forskellige tilbud inden for en kort radius, til alt det, du skal have lavet.

Du går ikke galt i byen, hvis altså du er i Odense N

I Odense N og Næsby kan du få lavet alt det til og på din bil, du har brug for. Du behøver ikke at være bange for, at du har et mærke, de ikke kan arbejde på eller finde reservedele til. Der findes nemlig mange forskellige autoværksteder i omegnen, og flere steder har de specialiseret sig i bestemte mærker – men samtidig udfører de service og sælger reservedele til stort set alle bilmærker. Du søger blot på ”autoværksted Odense N / Næsby”, og så vil du hurtigt finde frem til den automekaniker, du ønsker til netop din bil.
På værkstedernes hjemmesider kan du hurtigt danne dig et overblik over de services, de kan tilbyde dig som kunde. Dertil er priserne bestemt konkurrencedygtige – og ikke mindst ganske rimelige. Du skal blot klikke på de første to/ tre hjemmesider, du finder interessante, hvor du hurtigt kan finde oversigter over priserne på den service, du skal bruge.

Stort set alle deres hjemmesider har en menu, hvor du kan vælge at læse om, hvad deres autoværksted helt præcist står for, hvilke værdier de har, og hvad ønsker at gøre for dig som kunde. De fleste kunder ønsker god behandling – og autoværkstederne ønsker glade kunder, der kommer igen. Værkstederne fortæller lidt om, hvordan de kan sørge for det!

Du ender ikke uden hjul, når din bil skal ordnes

Hvis du skal have repareret noget på din bil, kan du mange steder få en lånebil udleveret, hvis du har brug for en bil imens din egen bliver fikset. Dertil er der tilknyttet autohjælp til flere af værkstederne, hvis det ikke er muligt for dig at levere bilen til dem.

Det er ikke kun din bil, der kan komme noget i vejen med. Det gælder selvfølgelig også for traileren og for alle andre maskiner. Der findes firmaer i Odense N og Næsby, der tilbyder at reparere alt dette – igen er det ikke vigtigt med mærket eller årgangen. Det hele bliver løst!
Er du i tvivl om, hvem du skal vælge at tage ud til? Ring til de forskellige autoværksteder eller send dem en mail. Begge dele finder du på deres hjemmesider. Når du kontakter dem, kan du fortælle dem, hvilke forventninger du har til service og pris, og bede værkstedet komme med et tilbud ganske uforpligtende. Derfra er det blot at vælge, hvilket autoværksted, der bedst passer til dine forventninger og samtidig er dem, der matcher din pris.

Er du stadig usikker på, hvem du skal vælge? Du kan ofte finde anmeldelser på nettet af forskellige autoværksteder. En side til dette er f.eks. trustpilot. Du kan skrive ”(autoværkstedets navn) anmeldelse/trustpilot.”

Vi håber, tingene kommer til at køre – god tur!

Kilde: http://www.anderupauto.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *