Sådan finder du billig fyringsolie til vinter

Det er oktober og efteråret rusker og suser derude. Det er slut med sommertøj og mildt vejr. De fleste begynder at tænde deres radiatorer på dette tidspunkt for ikke at fryse indendørs. Dette minder os også om at vinteren er på vej. Vinteren bringer både gode og mindre gode ting med sig. Blandt de gode er uden tvivl julen og al den hygge som december indholder. Der er desuden noget rigtig dejligt i at kunne krybe i ly indendørs i varmen og hygge med tæpper og varm kakao og pebernødder.

Men denne hygge kræver jo at der er varmt i huset eller lejligheden. Hører du blandt de mange danskere, der er afhængige af deres oliefyr til at at varme deres hus op, så ved du også at vintersæsonen varsler ekstra udgifter. Forskellen på at have f.eks. fjernvarme og så oliefyr er jo at du ikke betaler et månedligt aconto-beløb, men selv skal sørge for at lægge penge til side i sommermånederne, så der er nok på kontoen til at betale for fyringsolie i vinterhalvåret. Dette løses dog nemt i din bank med en budgetkonto og en fast trækning til denne hver måned. Det er slet ikke sjovt pludselig at skulle skaffe store beløb fordi det bliver en kold vinter, så sørg for at have styr på økonomien.

Alligevel vil folk gerne finde billig fyringsolie, og det kan man jo godt forstå. De færreste er interesserede i at betale mere for nogen vare eller ydelsen end nødvendigt er, og alle vil gå efter den billigste pris, hvis kvaliteten er i orden. Derfor er der mange søgninger efter billig fyringsolie på denne tid af året.

Uanset hvad, så anbefaler vi kun at du køber din fyringsolie fra godkendte selskaber i Danmark, og ikke hopper på fiduser som at hente fyringsolie over grænsen eller noget i den stil. Det bliver hurtigt rigtig dyrt i bøder og told, hvis det bliver opdaget. Det er også risikabelt selv at fragte fyringsolie, og kræver en masse godkendelser osv. Hvorfor have alt det bøvl, når man nemt kan få det leveret til døren med en tankbil, der selv fylder på din olietank?

Hvis du gerne vil have billig fyringsolie, skal du kigge efter olieselskaber som f.eks. Q8, der giver gode rabatter til deres faste og loyale kunder. Men kan optjene rabatter, hvis man bestiller mere end én gang og også hvis man prioriterer at bestille højkvalitetsolie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *