Refleksgarn – den perfekte løsning til børn i trafikken

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at refleksgarn er den absolut bedste løsning for dig, der gerne vil passe på dine børn, når det går hen og bliver mørkt, men de er alligevel skal ud i trafikken. Fordelen ved at gøre brug af refleksgarn til fordel for almindeligt garn er, at det ikke kan ses i dagslys, men derimod er det med til at gøre dit barn langt mere synligt i trafikken, når lyset fra for eksempel en bil eller en lastbil rammer ham eller hende. Det er ikke kun med til at give dig store muligheder i forbindelse med at strikke refleksgarn ind i mange af dine kreationer, da det naturligvis giver et helt andet udseende om aftenen, men på den anden side, så er det også noget garn, der har et praktisk aspekt, da det rent faktisk kan redde liv, hvis du f.eks. bruger det til at strikke en hue eller et halstørklæde til din søn eller din datter, som nærmest vil komme til at lyse op, når lyset fra enten en bil, en lastbil eller noget helt tredje falder på dem. Der er flere forskellige måder at strikke refleks ind i dine kreationer, ad det både findes som en ekstra reflekstråd, der nemt kan strikkes ind i dit garn, men der findes også decideret refleksgarn, hvor tråden allerede er blevet flettet ind i garnet, du strikker med.

Pas på dine børn i trafikken med refleksgarn

Vi ved allesammen godt, at når vintermånederne trænger sig på, så betyder det også, at dagene bliver kortere og det bliver dermed også mørkere og mørkere. Det betyder blandt andet, at det er mørkt, når vi står op og det er også mørkt, når vi kommer hjem fra arbejde eller skole. Det betyder også, at hvis du gerne vil være sikker på, at dine børn de kommer helskindet til og fra skole, så er det en rigtig god idé at have reflekser på sig for at gøre sig mere synlig i trafikken, hvad end de er gående eller de er på cykel. Det er dog ikke ensbetydende med, at du skal ud og investere i en række reflekser til dit barn eller dine børn, da det ganske enkelt kan gøres ved at strikke en hue, et par vanter, et halstørklæde eller noget helt fjerde med refleksgarn, da det selvfølgelig gør det langt nemmere for bilister at se dine børn eller dit barn. Hvis dine børn allerede har et par vanter og en hue, så er der også mulighed for at tilføje reflekstråd i kanterne eller strikke det ind som et mønster, så det samtidig også giver en visuel værdi, da det kommer til at se godt ud i mørket, men dog ikke kan ses i dagslys.

Vælger du at gøre brug af refleksgarn til at strikke et eller andet som dit barn eller dine børn kan have på, når de begiver sig ud på en mørk morgen eller skal hjem en mørk eftermiddag eller aften, så betyder det også, at han eller hun ikke længere skal have en refleks siddende med en sikkerhedsnål på f.eks. deres jakke eller deres skoletaske. Selvom det er en rigtig god idé, at have en sådan refleks siddende, så er der dog en risiko for, at den enten falder af eller bliver revet af under leg, hvorfor en rigtig god løsning kan være at iklæde dit barn en hue eller et par vanter, som er blevet strikket med refleksgarn, så det kan ses klart og tydeligt i mørket, da det skinner igen, når lyset fra bilen, lastbilen eller et helt tredje køretøj rammer det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *