Overvågning af IT i forbindelse med kriminalsager

Nogle gange bruger ordensmagten overvågning af it til at løse kriminalsager, og dette kan have en stor effekt, men alligevel er der nogle mennesker der er imod denne brug af overvågning af it. Dette kan skyldes at de er bange for at der er nogle politifolk der vil lade magten ved at have folks personlige oplysninger, til rådighed lige ved deres fingerspidser, og dermed ville misbruge deres muligheder. Det er de færreste der er direkte imod overvågning af it i forhold til kriminalsager, medmindre man selv er anklaget og har noget at skjule. De fleste kan godt se logikken i at man skal have afviklet sagerne hurtigst muligt. Måske kan overvågning af it måske endda være det der gør forskellen mellem at fange den skyldige, og slet ikke at fange nogen. Eller i værste tilfælde: At man kommer til at bure den forkerte person inde, og dermed straffer en uskyldig mand eller kvinde.

Overvågning af IT kan spare samfundet penge

Ligeså vel som et firma kan spare mange penge på overvågning af it, kan samfundet også spare store ressourcer ved at have nogle få dygtige mennesker til at sidde bag ved nogle skærme. Hvis vi ved hjælp af overvågning af it kan komme til at spare penge på politiet, og stadig opnå de samme resultater, kan det måske betyde at vi kan give vores børn nogle bedre vilkår, eller give de ældre bedre forhold på deres plejehjem. Hvis du som firma gerne vil have overvågning af it som en mulighed i fremtiden kan du følge dette link, og få hjælp til det.

Overvågning af IT kan spare tid, og får flere betjente på gaden

Hvis vi bruger overvågning af it i forbindelse med politiets arbejde, og dermed skærer ned på tiden betjentene skal bruge på hver enkelt sag, kommer det også til at give bedre muligheder for at sætte betjente på gaden. Dette ville give nogle mere rolige forhold, måske især i de større byer, og det kan hjælpe til borgernes tryghed. At få flere betjente på gaden er noget der ikke er mulighed for den dag i dag, fordi der ikke er ressourcer til det, men hvis der kan spares en masse mandetimer på at bruge overvågning af it er det måske godt givet ud. At finde ressourcer til at gøre alle de ting man gerne vil er et problem overalt, og ordensmagten er absolut ikke anderledes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *