Lav nemt dine pommes frites selv med en lækker frituregryde

Der er rigtig mange mennesker landet over, der stadig laver deres pommes frites i ovnen. Det kan man selvfølgelig også sagtens, og det kan da også virke som den nemmeste løsning, når man har haft en travl dag, og bare gerne vil lave så lidt som muligt for at få aftensmaden klar til hele familien. Men der er faktisk en anden måde, du kan vælge at lave dine pommes frites på, som samtidig får dem til at smage endnu bedre og være endnu sprødere, end hvis du lavede dem i ovnen. Hvis du har lyst til at forbedre smagen af dine egne pommes frites uden at skulle lave mere i køkkenet, er det bare med at læse videre her.

Miraklet i det her tilfælde går under navnet frituregryde. Frituregryder er ikke noget, der er blevet en fast del af køkkenet for mange danskere, som det eksempelvis er det i USA. Og det er da også en nem måde at komme til at lave usund mad på. Men hvis du bare køber den rette frituregryde, så kan din mad blive crisp og lækker uden at skulle svømme i olie. Der er faktisk rigtig mange nye frituregryder, der kan lave over 1kg kartofler med bare en enkelt spiseske olie. Så hvis du er bange for, at alle fritterne skal ned i en stor gryde med flere liter olie, så bare tag det roligt. Det er ved at være fortid. For nu kan du lave lækre fritter, uden det hele kommer til at sejle i olie.

En af de frituregryder på markedet, der tilbyder dig muligheden for at lave lækre sager med kun en enkelt spiseske olie, er Tefal Actifry. Den koster ikke det hvide ud af øjnene – kun lige over 1000 kroner de fleste steder. Så hvis man har lyst til en solid frituregryde, kunne det helt klart være et godt bud. Der er selvfølgelig forskellige priser på den, alt afhængig hvor på nettet du kigger. Og det kan anbefales at bruge lidt tid på at kigge rundt et par forskellige steder, så du finder den shop, der kan gøre det billigst. Det ville jo være ærgerligt at betale 1500 kroner for den et sted, hvis du kunne få den for 1250 kroner et andet sted.

Men det er selvfølgelig bare en af mange gode modeller, der er på markedet lige nu. Hvis du ikke lige er til en Tefal Actifry, så er det jo bare med at finde et andet mærke eller en anden model, som måske passer bedre til din pengepung. Dog er det vigtigt at gøre dig opmærksom på, at en frituregryde også kan blive for billig. Og gør den det, så kan du være uheldig, den går i stykker efter kort tid. Så hvis den lyder for billigt til at være sandt, så er det måske også fordi, den er for billig. Så er dine penge bedre brugt på en solid model, som du kan stole på holder i længden.

Men for at vende tilbage til de gode fritter, så bliver de altså langt bedre, hvis du frituresteger dem kontra det at lave dem i ovnen. Der kan de nemt blive kedelige, hårde og tørre. Men det sker altså ikke, hvis du frituresteger dem ordentligt. Så lad nu vær med at bruge din tid på at lave middelmådige pommes frites i ovnen, når du kan bruge en frituregryde til at gøre dem lige så lækre som på restauranterne. Det tager dig ikke længere tid, og du får en portion langt bedre fritter ud af det i sidste ende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *