Lad ikke familiespil tabe til elektroniske alternativer

Nu til dags er det de færreste børn, der har en interesse for brætspil og det er også ganske naturligt, eftersom der er ikke er synderligt mange børn, der er vokset op med brætspil som en stor del af deres hverdag. Før i tiden var det derimod helt anderledes og det var bestemt ikke noget sært syn, at sønnike kom hjem fra skolen sammen med en håndfuld af hans kammerater, for at spille brætspil sammen.

Sådan forholder det sig desværre ikke længere, da det derimod er de forskellige former for teknologisk legetøj, der har fanget børnenes interesse, hvilket blandt andet inkluderer spillekonsoller og PC’er, men også legetøj såsom fjernstyrede biler og lignende. Der er sket rigtig meget med børns legevaner i løbet af de sidste par årtier, da det er gået fra at lege med legetøj til at spille spil på deres PlayStation, iPad eller PC – i hvert fald i langt højere grad end hvad de gjorde før i tiden.

Lad ikke familiespil tabe areal

Det er dog vigtigt, at du ikke lader familiespil tabe areal til den teknologiske udvikling, der er nu til dags. Der er ingen tvivl om, at det fortsat er afsindigt hyggeligt at spille et familiespil med hele familien. Det betyder dog ikke, at det skal være et traditionelt familiespil såsom Trivial Pursuit eller Matador, som også eksisterede for rigtig mange år siden – og dermed også dengang man selv var barn. Hvis du gerne vil spille lidt familiespil med dine børn et par gange i måneden, så kan det være en rigtig god idé at vælge nogle af de nyere brætspil, der er blevet sendt på markedet indenfor de sidste par år, da det hovedsageligt er dem, som din børn kunne have interesse i at spille sammen med den øvrige familie, medmindre de rent faktisk er nogle af de få børn, som fortsat har en stor interesse for og lyst til at spille traditionelle brætspil i stedet for PlayStation eller lignende.

Mange nye bræt- og familiespil på markedet

Hvis du ikke har kigget synderligt meget på markedet for brætspil i de seneste par år, så vil du med garanti bliver overrasket over, hvor mange brætspil, der fortsat bliver sendt på markedet hvert år. Hvis du eksempelvis vælger at klikke dig forbi en webshop såsom Spilcompagniet.dk, så kan du se hvor stort markedet for brætspil egentlig er. I øjeblikket finder du faktisk mere end 800 forskellige brætspil i udvalget hos Spilcompagniet.dk, hvorfor der med garanti må være noget, der også fanger dig og dine børns interesse, så I kan finde et spil, som i er fælles om at synes er underholdende og ville passe godt til en hyggelig stund et par aftener i måneden. Det kunne eksempelvis være et spil som Bezzerwizzer, der er blevet meget populært på det seneste og minder meget om andre quizspil, som eksempelvis det traditionelle Trivial Pursuit. Der er dog også mulighed for at vælge mere utraditionelle brætspil som eksempelvis et familiespil, der er baseret på Angry Birds-spillet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *