Lån 4000

At låne 4.000 kr. hører stadig til i den lave ende af skalaen. Ved et lån på et så lavt beløb, vil du som regel have adgang til de lånte penge inden for ganske kort tid. Fælles for de lave lån er, at de som regel skal betales tilbage over en ganske kort periode. Det betyder, at du måske låner 4.000 kr., men skal betale i omegnen af 5.000 kr. tilbage på et par måneder. De små lån er nemlig ganske nemme og hurtige – til gengæld er de dyre og kortsigtede. Første gang du låner et lavt beløb, kan du flere steder få det gratis; altså uden tillagte renter og gebyrer, hvis du betaler det tilbage inden for 1 – 2 måneder afhængigt af låneudbyderen.

Hvem tilbyder små forbrugslån?

små lånDer er efterhånden rigtig mange låneudbydere. Det ved du sandsynligt allerede fra diverse reklamer i TV og på nettet. Fælles for mange af dem er dog, at de udbyder lån på minimum 5.000 kr. Der er ikke nær så mange, der tilbyder de helt små lån. Alligevel er der nok at vælge imellem: Kliklån, Ferratum, Extra, Robotlån og Vivus er blot et lille udpluk af udbyderne af lån fra 3.000 kr., som du også finder her på siden.

Kan jeg låne?

  • Langt de fleste voksne mennesker kan låne penge. Aldersgrænsen svinger fra 18 – 25 år hos de forskellige udbydere for at kunne optage online lån.
  • Du skal være bosiddende i Danmark.
  • Derudover kræver det efterhånden de fleste steder, at du har et NemID. Mange af de online låneinstitutter har valgt denne form for underskrift, da de undgår identifikationsforfalskning.
  • Stort set alle steder må du ikke være registreret i RKI. At være registeret i RKI betyder, at du af et andet låneinstitut eller en anden virksomhed er blevet registeret som dårlig betaler.
  • Nogle låneudbydere forlanger, at du skal have en fast indtægt. Som regel skal du blot erklære, at det er tilfældet, men i sjældne tilfælde vil du blive bedt om at medsende lønsedler eller årsopgørelse.

Hvad må jeg bruge pengene på?

Som udgangspunkt må du bruge dit lån på lige dét, du har lyst til. Du skal ikke forklare, hvad pengene skal bruges på. Det er altså ligegyldigt, om pengene skal bruges på noget nødvendigt som en ny udstødning til bilen eller noget mere luksuriøst som en hotelophold i Malmø. Det eneste, du skal sikre dig, er, at du er i stand til at betale de månedlige afdrag. Det er dog i Danmark ulovligt at optage lån for at betale lån.

Se mere på Prestamo.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *