Kan en tandregulering foretages i hele landet?

Det er helt og aldeles ligegyldigt hvor i landet, du er bosat – i hvert fald i forhold til mulighederne for at få lavet en tandregulering. Der findes nemlig dygtige tandteknikere hele landet over, hvorfor du naturligvis også sagtens vil kunne finde en tandtekniker, der har en praksis i nærheden af din bopæl, som vil være i stand til at kunne klare en tandregulering. Du skal dog være opmærksom på, at det kan være en god idé at se nærmere på de mange forskellige muligheder, der er for at få lavet en komplet tandregulering eller blot en mindre tandretning, alt efter hvad der er behov for, inden du sætter dig fast på en tekniker, som du gerne vil have til at klare din behandling. Grunden til dette er, at det er meget vigtigt, at du sørger for at vælge sted, hvor du rent faktisk føler dig godt tilpas med at få lavet din tandregulering, så du f.eks. ikke skal gå og være nervøs for, hvorvidt det bliver gjort rigtigt og sådanne ting, og ligeledes skal du også have det godt sammen med dén eller de teknikere, der skal klare det.

Er der nogle krav for at få foretaget en tandregulering?

Der er ikke nogle krav for, hvad der er krævet, inden du har mulighed for at få lavet en tandregulering. Det betyder også, at der ikke er behov for at få en henvisning fra din egen tandlæge, inden du kan tage kontakt til en tandtekniker for at få lavet en tandregulering. Det er nemlig ikke kun af medicinske årsager, at folk vælger at få lavet en tandregulering, så det er altså ikke kun på grund af overbid eller på grund af smerte i tænderne eller lignende, at folk vælger at få lavet en tandregulering – det er lige så ofte udelukkende af kosmetiske årsager, fordi de ikke kan lide deres smil eller fordi de gerne vil have rettet op på nogle af deres tænder. Det betyder også, at du sagtens kan gå ned til din lokale tandtekniker i Esbjerg og få lavet en aftale om en tandregulering Esbjerg, uden at have været henvist fra en læge eller have et medicinsk grundlag for, hvorfor du gerne vil have lavet den respektive tandregulering.

Kan man få tilskud til en tandregulering?

tilskud-til-tandlægeDer er mulighed for at søge om tilskud til din tandregulering, men det er naturligvis ikke noget, der gør sig gældende, hvis det er en behandling, som du vælger at gennemgå af kosmetiske årsager – i den forbindelse kommer du til at skulle betale det fulde beløb på egen hånd. Hvis der derimod er et medicinsk grundlag for, at du skal have lavet en tandregulering og det ikke bare er noget, du finder på, men derimod noget, som du har på skrift fra din egen tandlæge, som også har henvist dig til en tandtekniker, så er der mulighed for at søge et tilskud til din behandling gennem bl.a. foreningen Danmark. På den måde kan du slippe for, at skulle betale for hele din retning eller regulering på egen hånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *