Hvorfor ikke spille en gang klodsmajor?

Bare fordi du legede klodsmajor som barn, betyder det ikke, at du ikke skal gøre det som voksen. Så prøv at finde de nye måder, du kan spille klodsmajor på. Vælg en voksenudgave og oplev hvordan du selv som voksen og ung, kan synes det er hyldede morsomt. Derfor test det af til din næste fest og begynd en ny måde, at feste på, hvor det ikke kun handler om drukspil i den traditionelle forstand. Hvem ved, det kan være du elsker voksen udgaven af klodsmajor, men ved det bare ikke endnu. Derfor skal du prøve det af og se om det ikke kan være et hit til næste fest i weekenden. Hvis du ikke tester det af, så ved du heller ikke om det falder i god jord. De fleste elsker klodsmajor og når de fleste er fulde, så tænker de slet ikke over det er et børnespil. Unge kan også lege med børnespil og når man alligevel holder fest, kan man bare slå sig løs med det.

Kunne det være et sjovt pokersæt var mere dig?

Alle elsker poker og derfor vil et nyt pokersæt måske blive det næste store hit. Tænk på alle de sjove ting i kan med det og alt det sjov der kan opleves. Fx strippoker er altid en fest klassiker som langt de fleste elsker og har en masse sjove oplevelser og minder med. Derfor investere i pokersæt allerede i dag, så festen kan tage et nyt skridt. Jo sjovere man kan gøre en fest, jo flere vil deltage i den næste gang i holder den og derfor er det på tide med det pokersæt allerede nu.

Eller er du mere til raflebæger?

Hvis de 2 andre ting ikke lyder tiltalende, så hvad med raflebæger? Kunne det ikke være sjovt og et kæmpe hit? Tænkt på alle de mange timer med sjov, man får ud af raflebæger og de ting man kan gøre med dem. Tager du og bruger dem med terninger er raflebæger endnu bedre og de pifter det hele mere op, end det ellers ville havde blevet. Gør alt hvad du kan for at feste som de bedste, om så det kræver raflebæger eller andre ting, så gør det der skal til. Gå ikke ned på udstyr og skab den ultimative feststemning og fest til den lyse morgen og give den mere end bare hele armen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *