Hvad er en voksipose?

En voksipose er en smart og effektiv kørepose, legetæppe og sovepose til børn op til 3 års-alderen. Posen er lavet af det norske firma Voksi, som har været kendt for deres populære baby- og børneprodukter siden 1986.

Alle Voksis produkter, herunder voksiposen, er lavet i naturmaterialet, multifunktionelt uld. Det multifunktionelle uld har flere positive effekter. Det er perfekt til at holde barnet varmt, når det er koldt udenfor, og omvendt virker det kølende på barnet, når vejret er varmt.

En voksipose kan bruges til mange praktiske formål. Langt de fleste forældre anvender posen som bl.a. sovepose, kørepose eller legeunderlag til barnet.

  • Sovepose – Grunden til at posen er så populær og effektiv som sovepose til barnet er, at det kvalitetsrige materiale, som Voksi bruger til deres produkter, får barnet til at falde til ro og falde i søvn langt lettere.
  • Kørepose – Skal i på en længere køretur i familiebilen, så kan det være noget af en udfordring at få børnene til at falde til ro på bagsædet. Her kommer voksiposen ind i billedet. Den er nemlig lige præcis fremstillet med bl.a. det formål at berolige barnet, samt at beskytte og afskærme barnet fra støj og forstyrrelser fra omverdenen.
  • Legetæppe – Posen har også den smarte og praktiske fordel, at den kan foldes ud og bruges som et perfekt legetæppe. Hvis i er på tur eller på besøg hos andre, og barnet mangler et blødt og behageligt underlag at lege på, så er det bare om at folde jeres voksipose ud på gulvet.

Herunder kan du læse mere om nogle af fordelene, priserne og generelt info om Voksi og deres populære voksiposer.

Hvad koster en voksipose?

Den multifunktionelle voksipose koster typisk mellem 999,- og 2.499,- afhængig af forhandler, model osv. Der er nemlig flere forskellige modeller, som tjener hver deres formål og appellerer til forskellige børn og forskellige aldre.

Den allermest populære model hedder Voksi Classic. Denne model er tidligere blevet kåret som bedst-i-test pga. den ultrahøje kvalitet og smarte multifunktioner. Den vejledende pris for en Voksi Classic er på ca. 1.999,- hos de fleste forhandlere.

Læs i øvrigt denne artikel om voksiposer, hvor du kan se prissammenligninger med mere.

Du kan også finde modeller, som koster ned til omkring 999,-. Blandt disse er den lidt mindre, men ganske fleksible og kvalitetsrige model, Voksi Move Blomme.

Som med så mange andre ting afhænger prisen af dit valg og dine ønsker om kvalitetsniveau, størrelse, design og formål.

Perfekt som gaveidé

Hvis du mangler gaveidéer til en barnedåb eller barnets 1-års fødselsdag, så er en voksipose et perfekt valg. Det er dels en praktisk gave, som både vil komme barnet rigtig meget til gode.
Men derudover er det en lækker gave til forældrene, da den hjælper med at berolige barnet og give barnet et godt sove- og hvilemiljø.

Der er slet ingen tvivl om, at samtlige forældrepar, både helt nye og mere erfarne forældre, vil sætte stor pris på at modtage en voksipose som dåbsgave eller som en 1-års fødselsdagsgave.

Du kan med fordel gå på jagt efter den bedste pris ved at kigge på flere forskellige forhandleres hjemmesider på nettet. Med nogle enkelte søgninger finder du hurtigt frem til den bedste pris, så du kan få bestilt gaven hjem og få den pakket flot ind, så den er klar til barnedåben eller fødselsdagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *