Hvad er en næsehårstrimmer – og hvad bruger man den til?

Alle mænd kender det. De små hår der sidder i næsen. De er en smerte at få ud, men man er nødt til at få det gjort, for man ser ikke godt ud med dem. De skal væk, og det skal gøres med en næsehårstrimmer. Som mange andre produkter, så kommer næsehårstrimmer i mange former og afskygninger. Forskellige mærker og muligheder for ekstra dele. Forskellige priser og forskellige kvalitet.

Uanset om mænd vil erkende det eller ej, så betyder hårene i vores næse noget, når vi skal ud og møde andre mennesker. Det afspejler dårlig personlig hygiejne og vil afstøde de fleste folk. Det kan for andre mennesker give et lille selvtillids boost at få fjernet de små grå med en næsehårstrimmer.
Man kan sammenligne det med at have noget sidende fast mellem tænderne, man kan som lytter næsten ikke fokusere på noget andet.

Er næsehårstrimmer den bedste mulighed?

Spørgsmålet fra nogle lyder på om næsehårstrimmer er den bedste mulighed til at fjerne hår fra næsen. Der findes andre alternativer som f.eks. voks eller en pincet, men det mest populære våben forbliver dog den kendte trimmer. Den mest praktiske grund til at en næsehårstrimmer er bedre en f.eks. voks eller pincet er at en trimmer nedsætter risikoen for at der opstår infektioner inde i næsen.

Når det kommer til trimmer, er det dog også vigtigt at vælge en ordentlig kvalitet, hvor hvis det er en dårlig kvalitet, så kan maskinen være sløv, langsom eller dårlig i optrækket. Dette kan i sidste ende med at det gør betydelig mere ondt, når det klipper hårene, end det ville gøre med en god kvalitet.

Det er dog især vigtigt at man, når man kommer op i alderen, vælger en næsehårstrimmer af god kvalitet. Det er nemlig en kendsgerning, at man med alderen, får tykkere næsehår, og der skal derfor en ordentlig og robust motor til at klare det.

Kan jeg få gadgets med til min næsehårstrimmer

En af de ting som man skal overveje når man køber en ny næsehårstrimmer er de ekstrating som du kan få med. Du kan nemlig få flere forskellige skærehoveder og klipperhoveder til at klippe bakkenbarter, øjenbryn og ørehår, hvis dette er et problem for dig.

Der kan nemlig være nogle penge at spare, enten i forhold til skrabere, hvis du køber en næsehårstrimmer med ekstra hoveder som kan tage de førnævnte steder. Det er nemlig for de fleste mænd en kendsgerning, at hårvæksten, på et eller andet tidspunkt i livet, oftest vil begynde at tage til.

Kilde: Verido.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *