Gode tips til rengøring af sexlegetøj

Bruger du hyppigt sexlegetøj, så er det vigtigt, at du er bekendt med, hvordan du rengører det tilstrækkeligt. Hvis du følger en række simple tips, kan du nemt og sikkert holde dit sexlegetøj rent.

SexlegetøjHar du haft en god stund med dit sexlegetøj, så er det måske ikke rengøring det første, du tænker på. Ikke desto mindre vil det være en god idé, at du rengører dit sexlegetøj så hurtigt som muligt, efter du har brugt det. Du bør tage rengøringen seriøst, hvis du går op i hygiejne og vil minimere risikoen for at døje med bakterielle infektioner. Der findes mange former for sexlegetøj, og det er derfor forskelligt, hvordan man skal rengøre det. Før du kan anvende den rette rengøringsteknik, skal du vide, hvad dit sexlegetøj er fremstillet af. Har du f.eks. en dildo, skal du vide, om den er fremstillet af glas, silikone eller noget helt tredje. Hvis du er i tvivl, bør du kigge på emballagen eller tage kontakt til den forhandler, hvor du har købt dit sexlegetøj.

Man kan opdele sexlegetøj i forskellige underkategorier alt afhængig af, hvilket materiale der er blevet anvendt. Der er bl.a. motoriserende og ikke motoriserende legetøj, som man kan skelne i mellem.

Cyberskin

  • Du kan klare rengøringen ved at anvende varmt vand og en smule, mild sæbe. Det er særligt vigtigt, at du ikke bruger alt for meget sæbe til rengøringen.

Motoriserende sexlegetøj

  • Til rengøring af motoriserende sexlegetøj fremstillet af rustfrit stål, træ eller silikone kan du bruge varm vand, mild sæbe og en klud.

Ikke motoriserende sexlegetøj

  • Til rengøring af ikke motoriserende sexlegetøj, skal du bruge kogende vand. Du kan med fordel fylde en balje op med varmt vand, hvorefter du ligger dit sexlegetøj ned i vandet. Her skal det ligge i 10-15 minutter, før det forventes, at alle bakterierne er blevet opløst.

Afsluttende rengøring

Når du har fulgt en af overstående vejledninger, er det tid til den afgørende rengøring. Her skal du bruge et rent håndklæde, som du skal bruge til at tørre dit sexlegetøj grundigt af. Når det er tørret af, skal du finde et godt sted at opbevare det. Du kan med fordel opbevare dit sexlegetøj et rent og tørt sted, hvor der ikke er risiko for at blive ramt af bakterier. Hvis du har en eller anden form for emballage til at opbevare dit sexlegetøj, vil det være at foretrække.

Midler til rengøring af sexlegetøj

Der findes endda specialudviklet midler til rengøring af sexlegetøj, som du kan også kan overveje at investere i. Skal du alligevel shoppe legetøj, kan du med fordel putte et produkt til rengøring af sexlegetøj med ned i indkøbskurven. Uanset hvilken teknik du anvender, så er det meget vigtigt, at du formår at rengøre dit sexlegetøj ordentligt. Selvom det ikke er den sjoveste opgave, så kan du spare dig selv for mange uønskede situationer i fremtiden. Alt i alt handler det om, at du skal undgå at blive ramt af ubehagelige bakterier og passe godt på dit helbred.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *