Fremtidens mobilabonnementer

Apple lancerede for nogle uger siden en ny metode til dit SIM-kort, men også en ny metode til dit mobilabonnement. Vi har længe tænkt over om det kunne blive muligt, men nu har Apple altså taget kampen op.

Den nye mobilabonnement er et abonnement kun med GB, alt kommer derfor til at køre over nettet.

Lidt skræmmende

På en måde er det ret skræmmende, men det giver også ret god mening at alt kommer til at køre over nettet. I forvejen kender vi allerede til iMessage, som også kører over nettet, og man på den måde slipper for at betale for sms afgift, som der dog i forvejen er gratis for mange. Vi kender det også fra forskellige apps som Skype og Viber, hvor vi ringer til hinanden over nettet. På den måde slipper vi også for opkaldsafgifter. Det kan altså være fremtidens løsning at lave abonnementer kun med GB. Det gør det også utroligt simpelt at finde mobilabonnementer.

Apple med ny løsning

Apple kom ydermere også med en anden løsning, hvilket betød at vi slet ikke skulle have et SIM-kort længere. Vi skal have en bruger der skal være koblet til en sky eller en såkaldt Cloud. På den måde gøre det det også endnu lettere at skifte mobiltelefoner. På denne Cloud skulle vores abonnement så også være koblet til, og man kan skifte abonnementer meget hurtigere end nogensinde før.

Denne løsning kommer helt til at fungere end dag ude i fremtiden, men hvornår er svært at sige. Internetforbindelsen verden over endnu ikke så god, så dette ville kunne fungere optimalt, men ligesom at Iphonen blev opfundet længe før den blev lanceret på markedet, fordi vi som mennesker og teknologen endnu ikke var klar, ja så sker det sandsynligvis på samme måde, med de nye mobilabonnementer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *