Find de perfekte solbriller

Mange personer kommer i løbet af livet igennem faser, hvor de føler, at de skal ændre deres image eller ændre deres stil og hvordan de bliver mødt af folk, og her er nye briller en god måde at starte på.

Ny identitet med nye solbriller

solbrilleDu kan ændre dit image og din fremtræden på drastisk hvis du tager nogle vilde solbriller på. For eksempel kan du tage nogle stjerneformede nogle på og ligne lidt af en klovn. Du kan også vælge nogle solbriller, der er formet som ølglas, se det giver festen en helt anden lyd! Der er uendelige muligheder og det bedste valg er altid at vælge så mange som muligt. Dette vil få folk i Vodskov til at kigge langt efter dig på gågaden og de vil måske endda blive misundelige på dit nye look. Det er slet ikke en dum idé at investere meget i disse nye solbriller for det er som vi alle ved meget vigtigt at fremtræde på en måde, som du mener er kendetegnende for dig og hvis du ønsker at folk skal huske dig, hvilket man vel altid ønsker, ja så er briller også en god ide. For det er for eksempel ikke muligt at glemme en person du for eksempel har set til det lokale halbal i Nørresundby som var iført nogle briller der var formet som hundehvalpe med stjerner på. Dette giver et indtryk, som helt sikkert vil skabe mange nye venner.

Brug alle dine penge på solbriller

Hvis du alligevel godt kan lide solbriller og har en samler gemt i maven kan du eventuelt begynde at blive professionel samler af solbriller. Der er så mange forskellige solbriller at købe, at det er muligt at få lavet en meget stor kollektion af disse briller. Du kan for eksempel dedikere hele din kælder til formålet. Hvis du ønsker så meget plads kan det ellers være en mulighed at bruge hele huset på det. Og når du er i gang kan du lige så godt lave et museum. I så fald kan du jo rent faktisk tage entre for det og på den måde komme til at lukrere på din store interesse for solbriller og dermed kan du kombinere din hobby med dit levebrød og det er vel egentligt alles drøm. På den måde vil du både sætte Vodskov og Nørresundby på landkortet og folk fra hele landet og måske endda verden vil komme valfardene til dit museum og betale massevis af penge for at se alle dine mange solbriller. Du kan naturligvis også starte en museumsbutik, for det er vel i virkeligheden altid det, der er sjovt på et museum og så kan du sælge forskellige solbriller. Dette betyder endnu flere penge til dig og muligvis endnu flere penge for en god museumsshop tiltrækker altid mange kunder. Så hvem ved hvad dit næste par solbriller kan ende med, måske kan det være starten på et langt liv med diverse briller af alle mulige karakter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *