Find en psykoterapeut i Svendborg, der udøver kropsterapi

De fleste psykoterapeuter arbejder udelukkende med psykoterapi, men Gorm Lundshøj fra Kropsterapi.com, som er psykoterapeut Svendborg er arbejder med kropsterapi frem for almindelige psykoterapi. Han mener nemlig, at psykoterapi som giver forandring til det bedre også er nødt til at involvere kroppen. Det har ikke nogen betydning at få det bedre, hvis man faktisk ikke kan mærke i kroppen, at man har fået det bedre. Ydermere, så har man også svært ved at erkende behovet for forandring, hvis man ikke kan mærke, at der faktisk er noget galt. Det er din krop, der kan mærke, hvorvidt der er noget galt, og det er derfor også kroppen, der er afgørende for enhver form for psykoterapi. Hvis du leder efter en psykoterapeut Svendborg, som udøver psykoterapi, der virker, som vælger Gorm Lundshøj, der arbejder med kropsterapi.

Det er kroppen, der er omdrejningspunkter for hele terapien. Der er ingen tvivl om, at det ikke er alle mennesker, der kan acceptere kropsterapi som en form for psykoterapi, men Gorm Lundshøj har dog mere end 200 klienter, der kan dokumentere at hans behandlingsformer virker. Det skal ligeledes understreges, at kropsterapi er noget, der kan læres, og noget, som kan medføre et kæmpe udbytte, hvis man formår at lære det i fællesskab med en psykoterapeut – og er du bosat i eller omkring Svendborg, så er det naturligvis oplagt at vælge en psykoterapeut Svendborg, som sværger højt og hellig til kropsterapi. Der er ikke mange psykoterapeuter i Danmark, der arbejder med kropsterapi på samme måde som Gorm Lundshøj gør, hvorfor der faktisk er mange, der rejser et godt stykke tid for at kunne få kropsterapi af en afsindigt dygtig psykoterapeut Svendborg.

Hvordan foregår en kropsterapitime?

Det kan naturligvis være vanskeligt at svare på, da der findes flere forskellige psykoterapeuter, der arbejder med kropsterapi, men hos Gorm Lundshøj tager timen oftest udgangspunkt i en samtale, men det involverer dog ofte også kropsligt arbejde i et eller andet omfang. Han bruger en række forskellige enkle kropslige teknikker, men Gorm arbejder rigtig meget med vejrtrækningen, da noget at det første vi gør, når vi siger “nej” til os selv er, at gøre vores vejrtrækning mere overfladisk. Det er en rigtig dårlig vane, som er meget vigtigt at vænne sig af med i forbindelse med terapisessionerne, hvilket gør sig gældende for både en terapisession med en psykoterapeut Svendborg som Gorm Lundshøj eller en psykoterapeut et helt andet sted i landet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *