Er du ramt af bryllupsfeberen og de skønne brudekjoler

Du sidder i bilen og er på vej til dit bryllup i kirken. Ja, det er faktisk en limousine, din kommende mand har bestilt til at hente dig. Ikke en helt tosset ide, når du kommer til at tænke på, hvor meget brudekjoler egentligt fylder i forhold til dit normale tøj. brudekjolerDu venter spændt på dagens indhold og har glædet dig, siden du slog øjnene op i morges. Om lidt er du ved kirken, og du er klar til at sige JA til din store forelskelse. Kirkeklokkerne ringer, og du træder lidt nervøst, men selvfølgelig strålende ind i kirken. Øjeblikket er kommet, og gæsterne og brudgommen ser måbende på dig. De har set en del brudekjoler i deres liv, men de stråler om kap i deres smil og med deres øjne, da de ser dig komme gående op mod alteret. Du vil opleve et WAUW i kor. Håret er perfekt sat, og sminken er lagt flot på. Og du bærer den smukkeste af alle de brudekjoler, du har set. Og du har kigget på den ene efter den anden, men denne her faldt du for med det samme, da du så den. Det er drømmekjolen.

Få dejlige minder med hjem

I har sagt ja til hinanden, og så er det tid til at få mange gode minder med hjem fra vielsen. Og hvad er bedre end flotte billeder, du kan se tilbage på, og som kan få den uforglemmelige følelse frem igen fra den specielle dag. Folk begynder at tage billeder, og der kommer blitze fra det ene og andet kamera. Alle vil gerne have et fantastisk billede af ægteparret. Du smiler for dig selv og føler dig lidt som en filmstjerne eller en, som papparazzier jagter for at få et godt billede. Du tænker på, hvordan de har det på den røde løber, når det glitrer fra papparazziernes kameraer. Sætninger som ”et smukt valg blandt de mange flotte brudekjoler” og ”sikke et flot og smilende ægtepar” flyver rundt i luften, mens der bliver trykket godt på knapperne.

Bryllupsfesten er i gang

Det helt store samtaleemne til bryllupsfesten er selvfølgelig den flotte bryllupskjole. Du får mange spørgsmål fra gæsterne. Hvor mange bryllupskjoler har du kigget på, inden du bestemte dig? Var det svært for dig at finde den rigtige? Hvad har den kostet? Sikke en flot v-udskæring. Og hvor er den smuk i den flotte, klassiske hvide farve. Du snakker også med en af dine gode veninder, og I kommer ind på konfirmationskjoler. Hun har nemlig en datter i konfirmationsalderen, og I synes begge to, at en konfirmationskjole nu om dage næsten er en miniudgave en af brudekjole. I får en rigtig pigesludder og snakker om, hvad folk gør med deres brudekjoler efter brylluppet. Ja, nogen syr den om til en konfirmationskjole eller for den sags skyld en gallakjole, hvis man skal bruge det i familien. Der kan man spare penge og alligevel få en flot og fantastisk festkjole.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *