Dyreklinik

At hunden er menneskets bedste ven er ikke nødvendigvis sandt, da alle kæledyr har en vis affektionsværdi for enhver ejer. Som ejer af et kæledyr har man pålagt sig et vis ansvar for at tage sig nøje af dette specifikke dyr, hvad enten det trænger til mad, vand, motion eller især at komme til en dyreklinik for at blive behandlet. Dyreklinikker spreder sig landet over, alt fra Køge, Haslev, Bjæverskov til andre dele af landet. Dyreklinikker er en essentiel faktor i vores dyrevelfærd, da professionelt hjælp er hvad der skal til for, at et sygt dyr kan blive frisk og rask igen. Køge, Haslev og Bjæverskov har især styr på deres dyreklinikker, hvor omsorgsfuldt personale tager professionelt hånd om hver enkelt kreatur, samt har en meget bred erfaring når det kommer til diverse former for katte- og hundesygdomme.

Hvad kan en dyreklinik tilbyde?

dyrlægeGenerelt kan en dyreklinik blive anset som en læge for dyr. Det er et form for smådyrshospital, hvor der bliver tilbudt medicinsk hjælp til dyr med behov. Ikke desto mindre er det endda muligt, at der bliver foretaget en stor del af de kirurgiske indgreb i selve klinikken, hvilket også inkluderer blandt andet tandplejning i form af tandbehandling og rensning. Derudover er der mulighed for at få foretaget blodundersøgelser hvis nødvendigt, parasitologiske undersøgelser og ikke mindst ultralydsscanning, hvis der er behov for det. Med kundeservice i højsædet, er der mulighed for at ens dyr kan blive aflivet i hjemmet, hvis det er ønsket, samt indlæggelse af dyr som har behov for medicinsk hjælp. Derudover er det også muligt i selve butikken, at købe diverse former for foder og medicin til ens dyr, hvor kun det allerbedste står på hylderne. Dette inkluderer blandt andet den nyttige kur mod flåter og lopper, til både hund og kat.

Dyreklinik og store dyr

Nogle klinikker kører også med det der omtales som stordyrsklinik, hvor kompetent personale kan professionelt vurdere hvad enten der er behov for behandling, eller ej. I stordyrsklinikken tilbydes der rådgivning om og behandling af diverse former for svine- og kvægbesætninger, samt tilbyde hjælp med får og geder, hvis behovet er til stedet. Formålet ved dyreklinikker er, at kunder bliver behandlet hurtigt og effektivt i et professionelt miljø, hvor alle får en ensartet kundeservice. Nøgleordet er nemlig at ingen forskelsbehandling er tilladt, da det netop ikke handler om hvem der kommer med dyret, men mere om hvordan man kan hjælpe dyret med behandling i den forstand.

Nogle dyreklinikker kan desuden køre ud til syge heste der har behov for enten kirurgisk eller medicinsk behandling, hvilket dermed er grunden til at mange dyreklinikker har en hestepraksis afdeling. Hvis hesten er drægtig og eventuelt har behov for scanning, er det også muligt, lige så er visse komplicerede kirurgiske indgreb, hvilket også kan være muligt at få foretaget. Dog er dyreklinikker ikke specialiseret i hestepleje, hvilket er grunden til, at ejerne ofte henvises til kompetente hestehospitaler for at tage vare på deres dyr. Dyreklinikker hjælper dermed, med alt hvad hjertet kan begære.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *