Det danske mobilmarked udvikler sig

Der sker meget på det danske telemarked for tiden. Udover at Telia og Telenor har valgt at slå sig sammen, skete der forinden en anden større historie. Det gælder for det nye teleselskab Justfone.

Justfone er nemlig et nyt teleselskab på det Danske marked. Justfone er blevet grundlagt det danskeren Frank Rasmussen, som også har stået bag flere andre danske teleselskaber. Heriblandt både Bibob og Telmore. Nu har han så valgt at begive sig ud i et nyt eventyr, som betyder Justfone.

Det specielle ved Justfone er at det kan du nogle andre specielle ting, som ikke andre danske teleselskaber kan. Konceptet er nemlig ret specielt i forhold til mange af de andre selskaber. Justfone har nemlig gjort det muligt for danskerne at få forskellige features, som gør din hverdag nemmere og mindre kompliceret. Fx har Justfone en app som gør at dine venner nu ikke behøver at ringe dig op flere gange. De kan nemlig nu stå i kø. De får en sms, når du er færdig med at snakke i telefon. Udover denne feature så har Justfone gjort de muligt for dem med et Justfone abonnement, at få vist hemmeligt nummer. Det betyder også, at hvis du ringer med hemmeligt nummer, så skal nu trykke ja til, at det er okay du ringer med vist nummer. Ydermere så får du en feature som gør, at du aldrig vil midste en mobilsvare. Du vil udover at få din almindelige mobilsvare, nu også få dem sendt via mail.

Justfone har også andre mulige features som gør det anvendeligt at have et Justfone abonnement. Indtil nu har Justfone kun to mobilabonnementer, men til fordelagtige priser. En vigtig del er dog at du med et Justfone abonnement ikke behøver at installere nogle af deres features, de er der blot når du får dit Justfone abonnement. De er altså klar til brug når du køber abonnementet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *