Camping i det danske land

Campingferier er blevet meget populært. Det er blevet in, at leve under lidt mere primitive forhold, og komme væk fra hverdagens stress, med rengøring, mobiltelefoner, og jobbet. Campingvogne er næsten blevet allemandseje, og det er der en grund til. En campingvogn er ikke særligt dyr, og så slipper man for at skulle sætte telt op. Den er desuden lidt mere komfortabel og varm at bo i. Hvis det regner kan man blot gå indenfor og spille et spil kort. Dog kan noget af charmen af en campingferie gå af, ved at det bliver for komfortabelt ved fx en campingvogn. Noget af det hyggelige er nemlig, at møde en masse nye mennesker, hvilket chancen er større for, hvis man bor i et telt. I teltet kan man nemlig ikke opholde sig på samme måde som i en campingvogn. Her er man tvunget til at komme ud i den danske natur, eller også kan man vælge at benytte sig af campingpladsens faciliteter.

camping i Danmark

Mulighed for camping på Fyn og i Svendborg

Fyn ligger ret centralt i Danmark. Hvis man kommer fra Sjælland, skal man over Storebæltsbroen for at kunne komme til Fyn. Hvis man er fra Jylland, skal man over Lillebæltsbroen. Det skiller altså Danmark på en måde, og er derfor et oplagt feriemål at rejse til. Svendborg som ligger på det sydlige Fyn er en by med en masse smalle gader og torve. Det er desuden Fyns næststørste by, så det er helt klart et oplagt mål, at tage på camping i Svendborg. Man har desuden mulighed for at tage en dag ud af kalenderen, hvor man fx kan besøge H.C Andersens hus, som er en oplagt turistattraktion at besøge. Byen er også kendt som en havneby, da den ligger tæt på havet. Et tur til stranden er derfor også oplagt, hvis vejret er til det. Svendborg er en meget gammel by, som er grundlagt i det 11. århundrede. Mange historiske seværdigheder er derfor at finde i byen. Derudover har byen også nogle færgeruter, som gør det muligt at besøge forskellige øer, der ligger rundt om Svendborg.

Lad arbejdet ligge derhjemme når du tager på camping

Camping er lig med ferie. Hvis du tager computere og mobiler med, viser forskning faktisk, at din hjerne ikke slapper helt af. Man bliver også langt mere asocial af at have sine mobil og computer med. Lad dem derfor ligge derhjemme og nyd i stedet turen med din familie og venner. Det vil de med garanti også sætte pris på. Hvis du har arbejde, som bare skal laves i ferien, så sørg for at få det lavet inden i tager af sted. Brug hellere den ekstra tid derhjemme, om det så er de 4 ekstra timer så få det gjort. Dårligt humør skaber nemlig dårlig stemning. En ferie skal gerne give gode minder og være ren afslapning uden arbejde og andre pligter. Når du er på camping så sørg for at nyd tiden i har, og nyd det selskab du er i.

Læs mere om camping på Fyn på denne hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *